• Slávnostné otvorenie školského roku 2022/2023
          • Slávnostné otvorenie školského roku 2022/2023

          • Vážení rodičia, milí žiaci,

            pozývame Vás na slávnostné otvorenie nového školského roku 2022/2023 dňa 5.septembra 2022, t.j. v pondelok so začiatkom o 8.00 hod. na školskom dvore.

            Dovoľujeme si Vás poprosiť o dodržanie nasledovných pokynov:

            1. Pred nástupom do školy je zákonný zástupca, resp. plnoletý žiak povinný zaslať škole Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti - oznámenie posielajte cez EduPage/Žiadosti/Vyhlásenia - termín najneskôr 4.9.2022 (vyhlásenie nesmie byť staršie ako 3 dni)

            - zákonní zástupcovia žiakov 1.ročníka sa môžu prihlásiť do aplikácie EduPage cez svoje kontá (heslá boli zaslané e-mailom administrátorom).

            2. Prosíme o dobrovoľné vykonanie AG samotestu na ochorenie COVID-19, v prípade pozitívneho výsledku prosíme informovať triedneho učiteľa, príp. riaditeľku školy.

            3. Nikto s príznakmi infekcie dýchacích ciest, ktoré by mohli zodpovedať známympríznakom ochorenia COVID-19 (neprimeraná únava, bolesť hlavy a tela, zvýšenátelesná teplota, kožná vyrážka, nádcha, bolesť hrdla, strata čuchu a chuti, kašeľ,sťažené dýchanie, známky ochorenia tráviaceho traktu, bolesť brucha, vracanie,hnačka), ako aj inej infekčnej choroby nesmie vstúpiť do priestorov školy a školskéhozariadenia. Pri výskyte týchto príznakov je potrebné telefonicky kontaktovať lekára.

            Ďakujeme za rešpektovanie uvedených pokynov a tešíme sa na stretnutie a spoluprácu v školskom roku 2022/2023.

            PhDr. Tatiana Wenclová, riaditeľka školy