• Úspechy našich chemikov

          • Dňa 30.3.2023 Sára Dobošová a Anthony Demovics, žiaci 1. ročníka sa zúčastnili okresného kola Chemickej olympiády v Leviciach. V kategórii D sa stali úspešnými riešiteľmi súťaže. Gratulujeme Sáre a Anthonymu k peknému úspechu! Na súťaž ich pripravil pán učiteľ Ing. Gábor Béres.

            Dňa 13.4.2023 Richard Cserman, žiak 3. ročníka sa zúčastnil krajského kola Chemickej olympiády v Nitre. V kategórii B obsadil 5. miesto a stal sa úspešným riešiteľom súťaže. Gratulujeme Richardovi za krásny výsledok a prajeme mu ďaľšie úspechy. Richarda na súťaž pripravil Ing. Gábor Béres.

          • Matematický Náboj

          • Dňa 21.4.2023 sa 5-členné družstvo v zložení: Bianka Hüvösová (2. ročník), Agata Bolemantová (3. ročník), Richard Cserman (3. ročník), Jiří Halfar (2. ročník), Sára Silvia Dobosová (1. ročník) zúčastnilo medzinárodnej tímovej súťaže: Matematický Náboj v kategórii Junior. V rámci Slovenska sa naši študenti umiestnili na peknom 34. mieste, zo Slovenska súťažilo 64 tímov. Celkovo súťaž prebiehala v 11 - krajinách: Rakúsko, Švajčiarsko, Česko, Nemecko, Estónsko, Spojené kráľovstvo, Maďarsko, Irán, Poľsko, Rumunsko a Slovensko, spolu v kategórii Junior súťažilo 479 tímov. Náš tím sa v medzinárodnom meradle umiestnil na 272. mieste. Celému tímu srdečne blahoželáme a ďakujeme za úspešnú reprezentáciu našej školy. Na súťaž ich pripravovala p. učiteľka RNDr. A. Korcsoková.